Blog

 

žárovkaNejen softshellové tipy


Night Shopping

Nejlepší noc je ta, když usnou děti … dáte si nohy nahoru a začíná naše úžasná nákupní noc!Nachystali jsme si pro vás slevy od 10 % do 70 % a vždy je sleva alespoň na jednu variantu/velikost !

Tip na léto: Oblečení a plavky s UV ochranou

Chystáte se s dětmi na dovolenou k vodě a plánujete trávit většinu dne na slunci? Pak si do zavazadla určitě přibalte dětské oblečení či plavky s UV ochranou. Naše UV oblečení UNUO je nezbytnou součástí výbavy každého dítěte, protože chrání jejich zdraví při každém dobrodružství na slunci.

Softshell = materiál do každého počasí

13.5.2024

Asi každý dnes zná softshell a jeho výhody. Věděli jste, že softshell je materiál do každého počasí? Že jste si doposud mysleli, že softshellová souprava přijde vhod pouze na podzim? Kdeže! Některé jarní i letní dny jsou přece také deštivé a poslední dobou i dosti větrné, a právě v nich využijete softshell na maximum.

Nové designy, které budou vaše děti bavit

Už to chtělo změnu, že? Tak tady ji máte. Představujeme vám hned 5 nových vzorů, ve kterých můžete dělat parádu po celý rok. Vybavte se funkčním oblečením Unuo a počasí vás již nepřekvapí.


Vybíráme softshellové oblečení pro děti

Vybíráte softshellové oblečení pro děti a nevíte si rady, jaké vlastnosti budou dostačující pro různé aktivity a do odlišných ročních období? Poradíme vám. 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz